Lezing Lulu Wang

DIEREN – Lulu Wang verzorgt woensdag 27 oktober om 20.00 uur, op uitnodiging van Bruna boekhandel den Boef, een lezing en signeersessie in restaurant Tijd in Dieren. Dit gebeurt naar aanleiding van het verschijnen van haar nieuwste roman Wilde rozen. Tijdens deze avond kan men Wang alles vragen, haar boeken kopen en het boek laten signeren.

Lulu Wang werd op 22 december 1960 geboren in Beijing. Op achttienjarige leeftijd ging zij studeren aan de Universiteit van peking, aan de Faculteit Engelse Taal, Linguïstiek en Letterkunde en op haar vijfentwintigste verhuisde de schrijfster naar Nederland. Daar doceerde zij in Maastricht, tot in 1997toen haar debuutroman Het Lelietheater doorbrak. Haar debuutroman werd een enorm succes; alleen in Nederland werden er al 800.000 van verkocht. Ze kreeg er het Gouden Ezelsoor voor en werd bekroond met de Nonino Prijs.

Na dit succes verschenen Brief aan mijn lezers, Het Witte Feest, Het tedere kind, Seringendroom, Het Rode feest, Bedwelmd en Heldere maan. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 1,2 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht.
Wilde rozen is het ontroerende verhaal van een opgroeiend meisje op zoek naar de waarheid en zichzelf. Na het Lelietheater is deze roman de meest persoonlijke roman tot nu toe; ontroerend, ontwapenend en openhartig.

De toegangsprijs voor deze avond met Lulu Wang bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn te reserveren bij de Bruna aan het Callunaplein 108 in Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.