Home / Velp / Alcoholcontrole Velp: 3 bestuurders teveel gedronken

Alcoholcontrole Velp: 3 bestuurders teveel gedronken

VELP – De politie heeft op zaterdagavond 16 oktober een alcoholcontrole gehouden in Velp. Drie bestuurders zijn aangehouden wegens het rijden onder invloed. Daarvan moest één persoon zijn rijbewijs inleveren.

De controle vond plaats op de Hoofdstraat. In totaal werden 440 blaastesten afgenomen. Bij een 51-jarige automobilist uit Velp werd een promillage gemeten van 1.32. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd.
Daarnaast hield de politie een 36-jarige vrouw uit Velp en een 49-jarige man uit Oosterbeek aan. Bij deze bestuurders werd een promillage van respectievelijk 0.78 en 1.20 gemeten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.