Loenermarkruiters hebben goed jaar

LOENEN – Bestuur en leden van de Paardensportvereniging De Loenermarkruiters kijken terug op een prima jaar. Op de wedstrijden is goed gepresteerd. Tijdens de outdoorwedstrijden hebben de leden het weer goed gedaan op de vele spring- en dressuurwedstrijden.

Léon Tabor heeft met zijn pony Dream een uitzonderlijke prestatie geleverd door zowel tijdens de indoorkampioenschappen in de afgelopen winter, als tijdens de outdoorkampioenschappen de titel van Regiokampioen te behalen. Dit deed hij tijdens de indoorkampioenschappen in de klasse L-1 dressuur en bij de outdoorkampioenschappen twee dressuurklassen hoger, namelijk de M1-dresuur. De Loenense kampioen heeft daarna ook meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen in Kootwijk.
Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen welke eind september zijn gehouden werden Linde Verre bij de pony’s clubkampioen. Deze titel kreeg Irene Wusten bij de paarden.
De vereniging houdt jaarlijks haar paarden- en ponyconcours op de schaapsweide in de Loenermark. Het publiek is daar ook welkom.
Zaterdags is er van 9.30 tot 12.00 uur les bij het clubhuis van de Loenermarkruiters aan de Horstweg. Wie interesse heeft voor de paardensport is er welkom. De deur van de kantine staat altijd open.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.