Home / Giesbeek / Vrolijke noten

Vrolijke noten

GIESBEEK – Het Hof van Giesbeek vormde zondag het decor van het derde Giese Dweil Festival. Zes dweilorkesten uit heel Gelderland gaven acte de présence en zetten met behulp van trommels en toeters de Giesbeekse zaal op zijn kop.

De dweilorkesten Over de Rooie uit Ulft, Wi’j Uut Zender uit Zevenaar, D’ Natte Kletz uit Giesbeek, De Pap(k)lepels uit Culemborg, Dokters Swingende Infuustoeters uit Lichtenvoorde en Toontje Ongeregeld uit Winterswijk lieten zich van hun beste kant zien. Ook zanger Henk Pouwels maakte zijn opwachting in Giesbeek. De geschiedenis van ’t Giese Dweil Festival voert terug naar 2008. Martin Kruk van het Hof van Giesbeek organiseerde toen de wedstrijd ‘Run het Café’, de voorloper van het dweilfestival. Het bleek een daverend succes en sindsdien is ’t Giese Dweil Festival een jaarlijks terugkerend evenement en aan de sfeer merken, zondagmiddag, komt er volgend jaar beslist ook een vierde editie – foto Han Uenk
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.