Home / Eerbeek / Voorstelling Kiko Clown

Voorstelling Kiko Clown

 EERBEEK – In het kader van de Kinderboekenweek bracht Kiko Clown afgelopen zaterdag een bezoek aan de bibliotheek van Eerbeek. Kiko Clown was uitgenodigd om mee te doen aan de Grote Tekententoonstelling.

Kiko dacht deze wedstrijd wel te kunnen winnen maar had niet gerekend op zoveel tekentalent in Eerbeek. Uiteindelijk moest ze toch bekennen dat ze niet zo had moeten opscheppen, maar gelukkig kon ze wel heel goed goochelen en jongleren. Een stripboek zonder tekst werd, uiteraard wel weer met hulp van de kinderen een stripboek met tekst. En op het laatst toverde ze zelfs snoepjes uit een boek, welke door de kinderen graag opgegeten werden.

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.