Start binnenseizoen voor leden LR de Veluwezoom

EERBEEK – Vorig weekend vond de eerste binnenwedstrijd plaats voor de leden van PC de Veluwezoom in Eerbeek, nu waren ook de leden van LR de Veluwezoom aan de beurt. Voor een aantal van hen begon het binnenseizoen goed, meteen met wat mooie prijzen en winstpunten.

Noortje van der Velden startte met Dowan in de klasse M2. Zoals de afgelopen keren in het M2 reed de combinatie weer een winstpunt bij elkaar. Daarnaast eindigden zij op een tweede plaats. Simone Boesveld nam met Ability deel in de klasse L1 in Brummen. De combinatie startte in het buitenseizoen nog B en nam daarin deel aan de Gelderse Kampioenschappen. In de L1 behaalden zij meteen een eerste prijs met 206 punten en een vierde prijs met 196 punten en waren daarmee meteen vier winstpunten rijker.

Zondag 11 oktober startte Laura de Wild voor het eerste met vosruin Cicero in Brummen in de klasse B dressuur. Cicero is nog niet lang onder het zadel en werd dan ook nooit eerder uitgebracht op wedstrijd. Hij kreeg heel wat te verduren in Brummen. Toch zette hij zijn beste beentje voor en eindigde samen met Laura op een eerste en tweede plaats met respectievelijk 182 en 181 punten. Tweemaal een winstpunt, voor deze nieuwe combinatie.

Bente Mulder van PC de Veluwezoom vertrok met pony Boris naar Hengelo om daar te starten in het M1 dressuur. De eerste proef had Boris aandacht voor alles behalve Bente, waardoor hier geen winstpunt gehaald werd. De tweede proef ging een stuk beter; de combinatie werd hier eerste van de klasse M1 en M2 dressuur met 190 punten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.