Home / Dieren / 40 Jaar bij Coop Dieren

40 Jaar bij Coop Dieren

DIEREN – Het was dinsdag 12 oktober razend druk bij de Coop aan het Callunaplein in Dieren. Er was een staande receptie aan de gang met Marijke Fens-Pelders als het stralende middelpunt. Ze vierde die dag het feit dat ze al 40 jaar bij Coop in dienst is. Bovendien werkte ze die hele periode in het Dierense filiaal van de keten. Vandaar dat vele klanten haar tussen 10.00 en 13.00 uur kwamen feliciteren met dit jubileum. Ze werden getrakteerd op koffie en cake en er werden heel veel herinneringen opgehaald, soms ook met klanten die al veertig jaar trouw zijn aan Coop. Om de feestvreugde te verhogen was er die dag bovendien een speciale aanbieding: 100 gram verse kipfilet voor 40 cent! En ook dát werd bijzonder gewaardeerd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.