Home / Velp / Studentenpas voor K13

Studentenpas voor K13

VELP – K 13 heeft weer iets nieuws. Leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten aan het middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen voor slechts vijftig euro een pas aanschaffen waarmee zij vrijwel alle voorstellingen van het hele seizoen zonder bijbetaling mogen bezoeken. Directeur Nicolette van der Wal licht toe. “Ik ben geen voorstander van klassikaal bezoek aan voorstellingen. Cultuur is niet hetzelfde als educatie. Klassikale activiteiten werken averechts voor degenen die echt geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur. Kunst en cultuur moet je niet voorkauwen, maar veel laten proeven. Door middel van de pas kunnen belangstellende jongeren als onderdeel van normaal publiek, ongedwongen en niet beladen door een schoolse setting, zelf komen ontdekken wat ze mooi vinden.”

Overigens loopt de vrienden- en donateurspas dit jaar ook goed. Maar liefst tweehonderd mensen vroegen een vrienden-, seizoen- of donateurspas van K13 aan. Dat is ten opzichte van het seizoen 2009-2010 een aardige stijging.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.