Home / Velp / Grandia-Vink 60 jaar getrouwd

Grandia-Vink 60 jaar getrouwd

VELP – Burgemeester Petra van Wingerden-Boers van de gemeente Rheden bracht maandag 18 oktober een bezoek aan het echtpaar Grandia-Vink in Velp omdat zij precies 60 jaar geleden met elkaar in het huwelijksbootje stapten. De burgemeester feliciteerde hen namens de gemeente en gaf het echtpaar het boek Rheden de zeven dorpen, vergezeld van een boeket bloemen.

Het echtpaar ontmoette elkaar bij dansschool Bauling in Arnhem. Omdat er een nieuw huis gebouwd moest worden, trouwden ze niet meteen. Met Marshallhulp werd er een flat aan de Dijkstraat gebouwd waar het stel in mocht, samen met de ouders van de heer Grandia. Onder in het gebouw bevond zich een ruimte voor de aardappelhandel van de heer Grandia en zijn vader. Dit bedrijf groeide uit tot een bloeiende onderneming. Na de komst van drie kinderen vestigden zij zich in Velp. De heer en mevrouw Grandia hebben inmiddels elf kleinkinderen. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.