Home / Rheden / Jeugd RTC De Laak succesvol

Jeugd RTC De Laak succesvol

RHEDEN – Het jongensteam van tennisvereniging RTC De Laak uit Rheden is vorige week poulewinnaar geworden. De jongens hebben de vijf competitieweken zonder kleerscheuren doorstaan en kregen slechts één punt tegen. Ook dit najaar werden de teams gesponsord door Veldman Sport uit Velp. V.l.n.r.: Gertjan van de Kracht, Jesra Elbers, Jelle Schoneveld, Thomas Teunissen, begeleidsters: Gerda Noordhof en Marja van de Kracht.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.