Home / Regio / De Herfstblaadjes-express

De Herfstblaadjes-express

BEEKBERGEN / APELDOORN / EERBEEK – De Herfstblaadjes-express van de Veluwsche Stoomtrein Mij (VSM) wordt gereden op dinsdag 19 tot en met donderdag 21 oktober en op 26, 27 en 29 oktober. Op deze dagen stoomt de VSM over blaadjes en langs herfstkleuren op het traject Beekbergen-Apeldoorn-Eerbeek. in Beekbergen wordt gestopt voor een bezoek aan het stoomdepot van de VSM. De stoomtrein vertrekt vanaf 12.40 uur vanaf station Beekbergen naar Apeldoorn. Om 13.25 uur vertrekt de trein vanaf station Apeldoorn naar beekbergen en Eerbeek. om 16.00 uur is de trein weer terug in Apeldoorn.

www.stoomtrein.org
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.