Home / Hoog-Keppel / De Sperwer ontvangt twee cheques

De Sperwer ontvangt twee cheques

HOOG-KEPPEL – Gymnastiekvereniging De Sperwer uit Hoog-Keppel ontvangt in totaal 6000 euro van het Coöperatiefonds van de afdeling Doesburg van Rabobank Graafschap-Midden. Vier genomineerde projecten presenteerden zich tijdens de jaarvergadering van de afdeling; waaronder en project van De Sperwer.

De gymnastiekvereniging wil graag investeren in toestellen als de vlindertrampoline, paddestoel en tumblingbaan, om de gymlessen aantrekkelijker te maken. Tijdens de bekendmaking bleek dat de ledenraad 5000 bedeeld had aan De Sperwer, maar ook dat de aanwezige leden de extra bonus van 1000 euro aan De Sperwer toekenden. Het geluk kon voor het bestuur niet meer op en de gymtoestellen zijn ook direct in bestelling gegaan.

www.de-sperwer.nl
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.