Home / Hall / Buurtbusvereniging viert jubileum

Buurtbusvereniging viert jubileum

HALL – De buurtbusvereniging HTOV uit Hall vierde zaterdag haar 25-jarig bestaan. Tijdens een feestelijke receptie hielden onder meer burgemeester Niels Joosten en dhr. Van de Boogaard van de provincie Gelderland een toespraak. Drie vrijwilligers werden gehuldigd, omdat zij zich vanaf het eerste uur inzetten voor de vereniging. Dit zijn Gijs van Dusschoten als chauffeur, Riek Brands als penningmeester en Martha Bielleman die eerst secretaris was, maar nu de functie van voorzitter vervult. De jubilarissen ontvingen een glazen buurtbusje en een oorkonde.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.