De Dijk speelt in Giesbeek

GIESBEEK – Sportcafé Aktief in Giesbeek heeft dit jaar weer De Dijk kunnen vastleggen voor het Aktief Muziek Spektakel. In Sporthal de Panoven speelt de band op 27 november. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De Dijk speelde drie jaar geleden tijdens het Aktief Muziek Spektakel. Na dit optreden bracht de band in 2008 de cd Brussel uit, dit jaar gevolgd door het album Hold on Tight met de pas overleden Solomon Burke. Genoeg materiaal dus voor wat ongetwijfeld weer een schitterende show wordt. Coverband Storm verzorgt het voorprogramma. Deze energieke band staat erom bekend in no time een warme, swingende sfeer te creëren.
De zaal is geopend van 20.00 tot 01.00 uur en toegankelijk voor iedereen van zestien jaar en ouder. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop bij Sportcafé Aktief (op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond) en bij Cafetaria Joosje. Aan de zaal bedraagt de entree 25 euro – foto Bob Bronshof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.