Home / Eerbeek / De Zonnebloem in Dolfinarium

De Zonnebloem in Dolfinarium

EERBEEK / HALL – 40 gasten van de Zonnebloem afdeling Eerbeek Hall vertrokken onlangs met begeleiding van tien vrijwilligers met een bus uit Eerbeek richting het Dolfinarium in Harderwijk. De dag begon goed, want het zonnetje liet zich van zijn beste kant zien. De stemming zat er daardoor goed in.

Bij aankomst stond een prima verzorgde lunchbuffet klaar en konden de gasten zich te goed doen aan al het lekkers dat het buffet te bieden had.Er was een ruime keus aan shows en voorstellingen. Iedereen kon zijn eigen keuze bepalen en de attracties bezoeken die men wenste. De één liet zich verrassen bij de dolfijnen- en/of zeeleeuwen show, terwijl de ander de keus had laten vallen op de walrussen- en/of zeehondenshow.
Aan het eind van de middag werd verzameld in de koepel, waar de dolfijnenshow De Droomwens werd gepresenteerd. Deze fantastische theatershow, met een ontroerende verhaallijn en speciaal voor dolfijnen gecomponeerde muziek, boeide onze gasten van het begin tot het einde.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.