Home / Doesburg / The Classic proms

The Classic proms

DOESBURG – De Martinikerk in Doesburg werd vrijdag gevuld met pianoklanken van Jan Vayne. De bekende langharige pianist bracht samen met countertenor Sytse Buwalda en The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands het concert The Classic Proms ten gehore. Tijdens dit muziekevenement wordt klassieke muziek gemengd met werken uit het populaire genre. Het concert werd geleid door dirigent Pieter Jan Luesink – Foto Han Uenk
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.