Beeldhouwen in het Arsenaal

DOESBURG – In Het Arsenaal in Doesburg, het oudste atelier van Nederland, start op dinsdag 2 november een beeldhouwcursus. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren beeldhouwster Madeleine Corbey.

De deelnemers gaan aan de slag met een relatief zachte steensoort. De lessen starten op dinsdag 2 november om 9.30 uur. De vijf lessen kosten bij elkaar 75 euro, inclusief koffie/thee en gebruik van gereedschap. Steen is ter plekke te koop. Meer informatie via www.atelier-allegro.nl. Aanmelden kan via doesburg@atelier-allegro.nl of via Madeleine Corbey, tel. 06-23937822. Het Arsenaal bevindt zich aan de Kloosterstraat 15 in Doesburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.