Home / Bronkhorst / Open Leeskring in het kader van Nederland Leest

Open Leeskring in het kader van Nederland Leest

BRUMMEN – Tijdens de vijfde editie van de nationale campagne Nederland Leest staat het boek De grote zaal van Jacoba van Velde centraal. Het boek wordt tijdens de campagneperiode van vrijdag 22 oktober tot en met vrijdag 19 november door de bibliotheek Eerbeek en Brummen gratis aan hun leden verstrekt. Doel hiervan is dat zoveel mogelijk mensen hetzelfde boek lezen en er met elkaar over praten. Tijdens de Leeskring in de bibliotheek in Brummen op donderdag 4 november om 20.00 uur gaat Mia van der Westen uitgebreid in op het boek en een ieder die het boek gelezen heeft, mag deelnemen aan de discussie.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.