Home / Bronkhorst / Geslaagde Opendag Sparta

Geslaagde Opendag Sparta

BRUMMEN – Kinderen konden op 4 en 7 oktober kennismaken met gymnastiek en Jazz dance bij gymnastiekvereniging Sparta in Brummen. Voor beide sporten was veel belangstelling en voor iedere leeftijd was er een geschikte dans. Met veel plezier werd er gegymd tijdens de reguliere lessen. De jazz dance was een demo van de lessen die na de herfstvakantie van start gaan. Danielle Struis danst met kinderen op een bijzondere manier op hedendaagse muziek. Voor de groepen die nog moeten starten, zijn nog enkele plekken vrij.

www.spartabrummen.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.