Home / Bronkhorst / Con Amore Revivalband laat oude tijden herleven

Con Amore Revivalband laat oude tijden herleven

BRUMMEN – Ongeveer tien jaar geleden waren de muzikanten van de Brummense band Con Amore voor het laatst bijeen. Het betrof toen een reünie. Op zaterdag 29 januari beklimmen de orkestleden nog eenmaal het podium in zaal Concordia. Zij verzorgen dan de muziek tijdens een ‘ouderwetse’ dansavond. Het optreden van deze ‘Con Amore Revivalband’ is een idee van Harry Timmer, eigenaar van Concordia en voorzitter van de jubileumcommissie van Sportclub Brummen. Het feest wordt dan ook gehouden in het kader van het 100-jarig bestaan van de voetbalclub. De opbrengst van deze avond is bestemd voor jubileumpot.

Timmer, die eind jaren zeventig, begin jaren tachtig ook deel uitmaakte van deze Concordia houseband, vertelt: “Toen ik met het voorstel bij de jongens kwam, waren ze meteen enthousiast. Sommige spelen nog in een band en anderen zijn individueel nog actief in de muziek. Tijdens de eerste oefenavond voelde het meteen weer vertrouwd.” Muzikaal leider Tonnie Wesselink vult aan: “We zijn van plan om elke week te oefenen, want we willen natuurlijk goed voor de dag komen. We hebben een gevarieerd repertoire, met muziek uit de jaren zestig tot heden. Het kan zowel Nederlands- als Engelstalig zijn. Verwacht geen discoavond, want dat is niet het soort muziek dat we spelen.”
De Con Amore Revivalband heeft de volgende bezetting: Edwin Jansen (slagwerk), Tonnie Wesselink (toetsen/accordeon/zang), Han Lebbink (gitaar/saxofoon/zang), Wim Timmer (toetsen/zang), Peter van Eijk (basgitaar/zang) en Harry Timmer (zang). Tijdens de eerste oefenavond bleek, dat de band nog niets van haar glans heeft verloren.
“We willen de bezoekers van dit dans- en muziekfeest echt een avondje uit bezorgen. Rondom de dansvloer zijn tafels met stoelen geplaatst, waardoor men na het dansen, rustig kan zitten. Er zijn een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar”, legt Harry Timmer uit. De entreebewijzen kosten 10,00 per persoon en vanaf 15 oktober is de verkoop aan de gang. Kaarten zijn verkrijgbaar bij café-restaurant Concordia (tel. 0575-561362) – Foto: Luuk te Kampe
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.