Home / Apeldoorn / Vogelmarkt met regioclubs

Vogelmarkt met regioclubs

APELDOORN – De Vogelverenigingen uit Loenen en Eerbeek doen mee aan de grote vogelmarkt die op zaterdag 23 oktober wordt gehouden in verenigingsgebouw Bolwerk, Raveleijn 55 in Apeldoorn. Samen met vijf Apeldoornse vogelverenigingen wordt deze markt opgezet. Er zullen veel vogels gekocht en verkocht worden (geen kwartels). Personen die aan de slag willen met deze hobby krijgen hier informatie van ervaren kwekers. Ook zijn er diverse standhouders met voeders en vogelbenodigheden. De markt is open van 9.00 tot 13.00 uur.

Tel.: 055-5052578
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.