Home / Bronkhorst / Website VV Oeken helemaal klaar voor de toekomst

Website VV Oeken helemaal klaar voor de toekomst

BROEK – Naast een op sportief gebied frisse start van het voetbalseizoen, is VV Oeken het nieuwe seizoen ook op digitaal gebied fris gestart. Recent is de gehele website van de club vervangen door een toekomstvaste website, die volop mogelijkheden biedt voor de Oeken leden, supporters, sponsoren en andere belangstellende.

De juiste en actuele informatie, gemak in gebruik en bouwen aan de toekomst zijn de uitgangspunten geweest bij het tot stand komen van de nieuwe website. Hiervoor wordt samengewerkt met VoetbalAssist uit Leerdam. De onderneming verzorgt het systeem waar www.oeken.nl op draait en de koppelingen met onder andere de KNVB. Daarnaast dragen ondertussen de nodige elftallen met een wedstrijdverslag bij aan de invulling van de nieuwe website.

Door de koppeling met de KNVB zijn alle uitslagen van wedstrijden direct na het invoeren bij de KNVB op Oeken.nl beschikbaar. Tevens zijn de details van de wedstrijd, de stand in de competitie en het programma voor de komende periode direct en actueel zichtbaar. Voor aanvang van iedere wedstrijd is voorbeschouwing op te vragen waarin de onderlinge resultaten en de resultaten van de voorgaande wedstrijden van beide teams zijn te bekijken. Ieder team heeft zijn eigen deel op de website waar naast informatie over trainingstijden en de shirts sponsor ook de spelers en een teamfoto te raadplegen zijn.

Voor de supporters langs de lijn is het eenvoudig geworden om te zien welk elftal op welke datum thuis of uit speelt en op welke tijd de wedstrijd begint. Ook de laatste uitslagen van alle Oeken teams zijn met één muisklik te raadplegen. Tot slot biedt de website de huidige en toekomstige sponsoren van vv Oeken de mogelijkheid om een banner te plaatsen die op alle, of geselecteerde, pagina’s getoond wordt.

www.oeken.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.