Prijzen Jagyba Sport & Health

VELP – Maandagavond heeft Jagyba Sport & Health in Velp de prijswinnaars van de Active Summer actie in het zonnetje gezet. In de zomerperiode konden de leden van Jagyba Sport & Health stempels verzamelen bij elk bezoek wanneer men kwam sporten. Indien leden voldoende stempels hadden verzameld, kwamen ze in aanmerking voor de bijbehorende verloting. Jagyba heeft de volgende prijzen beschikbaar gesteld voor de verloting: een mountainbike, hartslagmeter en gratis deelname aan de Slim Belly cursus. Tijdens deze avond werden de prijzen aan de prijswinnaars overhandigd. Op de foto van links naar rechts: Jan Huurman (2e prijs – hartslagmeter), Mariska Looman (3e prijs – slim belly cursus), Johan Wijnveen (1e prijs – mountainbike) en Dieu-Donnée Hendriks (Jagyba)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.