Spankerense in tv-programma Una Voce Particolare

SPANKEREN – De van oorsprong Spankerense Marieke van Middelkoop is op zaterdag 23 oktober om 20.15 uur te zien in het tv-programma Una Voce Particolare. Deze talentenjacht voor klassieke zangers wordt op Nederland 2 uitgezonden.

Marieke (29) deed al theaterervaring op in Spankeren door haar betrokkenheid bij Danstheater Spanky. Ook volgde zij balletlessen bij Pieta Korbijn in Dieren, zong ze in de band van muziekschool Allegra en was ze lid van het Doesburgse Maskerette.
Marieke was eerder al op tv te zien in het programma Op zoek naar Evita. Daar eindigde zij bij de laatste 25 kandidaten. In de aflevering van zaterdag zingt zij het lied I could have danced all night uit de Musical Fair Lady.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.