Home / Regio / Fiat Cinquecento hoofdprijs in Coop kraskaartenactie

Fiat Cinquecento hoofdprijs in Coop kraskaartenactie

REGIO – Van 18 oktober tot en met 6 november houdt Coop Supermarkten een nationale kraskaartenactie. Bij alle 200 vestigingen – o.a. in Dieren, Doesburg, Rheden en Velp – krijgen klanten een gratis kraskaart bij aankoop van een Unilever product.

Hoofdprijzen in deze ‘Kras & Win’ actie zijn acht Vespa Piaggio Fly scooters en evenveel Sony LCD tv’s. De superhoofdprijs, voor de klant met de Gouden Kraskaart, is een fonkelnieuwe, Fiat Cinquecento.

Elke kraskaart geeft gegarandeerd prijs! De klant wint altijd een gratis product, of 25% korting op de entreeprijs van diverse dagattracties, Tot die attracties behoren o.a. Movie Park Duitsland, Madame Tussauds en de Beekse Bergen.
Coop geeft in totaal meer dan een half miljoen kraskaarten en dus evenveel gratis producten weg.

www.coopsupermarkten.nl

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.