Fiat Cinquecento hoofdprijs in Coop kraskaartenactie

REGIO – Van 18 oktober tot en met 6 november houdt Coop Supermarkten een nationale kraskaartenactie. Bij alle 200 vestigingen – o.a. in Dieren, Doesburg, Rheden en Velp – krijgen klanten een gratis kraskaart bij aankoop van een Unilever product.

Hoofdprijzen in deze ‘Kras & Win’ actie zijn acht Vespa Piaggio Fly scooters en evenveel Sony LCD tv’s. De superhoofdprijs, voor de klant met de Gouden Kraskaart, is een fonkelnieuwe, Fiat Cinquecento.

Elke kraskaart geeft gegarandeerd prijs! De klant wint altijd een gratis product, of 25% korting op de entreeprijs van diverse dagattracties, Tot die attracties behoren o.a. Movie Park Duitsland, Madame Tussauds en de Beekse Bergen.
Coop geeft in totaal meer dan een half miljoen kraskaarten en dus evenveel gratis producten weg.

www.coopsupermarkten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.