Home / Lieren / Soerense automobiliste gewond na aanrijding in Lieren

Soerense automobiliste gewond na aanrijding in Lieren

LIEREN – Een 23-jarige automobiliste uit Laag-Soeren is vrijdagmorgen gewond geraakt na een aanrijding met een 72-jarige automobilist uit Eerbeek. De twee botsten in Lieren. De jonge vrouw is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 09.45 uur. De automobilist uit Eerbeek reed over het Kanaal-Zuid bij Lieren richting Apeldoorn. Toen zij ter hoogte van de Veendijk linksaf wilde slaan, botste de in dezelfde richting rijdende 72-jarige automobilist uit Eerbeek achterop. De vrouw raakte bij de klap gewond en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.