Home / Beekbergen / Jubileum dagbehandeling Zonnehuis

Jubileum dagbehandeling Zonnehuis

BEEKBERGEN – De dagbehandeling in het Zonnehuis in Beekbergen bestaat 25 jaar. Dit heuglijke feit is onlangs gevierd met een hapje en drankje voor medewerkers en een feestweek voor de cliënten. Volgens Rosita Meyer, afdelingscoördinator van de dagbehandeling is het bijzonder dat de afdeling al zo lang bestaat. “Destijds was de dagbehandeling een geheel nieuwe vorm van zorg.” Tijdens de feestweek stonden er voor de cliënten van de dagbehandeling allerlei extra activiteiten op het programma, zoals een speurtocht, een spelochtend, en feestbingo. Een optreden door Mark en Tjark en een koud buffet sloten de week af.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.