Bridgeles in Velp

VELP – In De poort in Velp start bij voldoende belangstelling bridgeles in januari. Er zijn in Velp divers bridgegroepen, maar wat as je niet kan bridgen? Nu is de mogelijkheid het te leren. In twaalf lessen van 2,5 uur legt bridgedocente van het NBB mevrouw de Graaf de basis van het bridgen uit. De kosten bedragen 8 euro per keer en het lesboekje kost 13 euro. Voor mensen met een inkomen tot maximaal 120 procent van de bijstandsnorm geldt de gemeentelijke reductieregeling; de gemeente vergoedt dan de leskosten. De lessen vinden waarschijnlijk op maandagavond plaats in De Poort.

Peter van Zanten, tel. 026 – 3642837
E-mail. p.van.zanten@carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.