Home / Dieren / Jeroen van de Mei wint tête a tête

Jeroen van de Mei wint tête a tête

DIEREN – Na alle festiviteiten rondom het 25-jarig bestaan van jeu de boules vereniging Boul’Animo werd zondag op sportpark Het Nieuwland in Dieren gestreden om de titel tête a tête. Dit toernooi wordt individueel gespeeld en dat er vele spannende partijen waren, bewijst het aantal keren dat 13-12 op het scorebord verscheen. Na zeven ronden was alleen Jeroen van de Mei ongeslagen; hij speelde de finale tegen Dick Hulsman. De finale won Van de Mei met 13-8 en sleepte de felbegeerde titel in de wacht.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.