Home / Bronkhorst / Concert voor Michaelshoeve

Concert voor Michaelshoeve

BRUMMEN – Op initiatief van serviceclub Quota Zutphen en omstreken kwam onlangs het Cellokwartet Amsterdam naar de Michaelshoeve in Brummen. De opbrengst van de avond bedraagt ruim 4000 euro en is bestemd voor het opzetten van een dierenproject op de Michaelshoeve.

Wethouder Louke van Wensveen opende de avond, het voorprogramma werd verzorgd door violisten Sarah Lynn Huizing en Susannah Nieuwenhuizen. Het Cellokwartet, bestaande uit Gregor Horsch, Pascale Went, Judith Jamin en Sebastiaan van Eck, speelde vervolgens werken van Sweelinck, De Lange, Pärt, Rakov, Offenbach, Mainardi en Popper. Ruim honderdvijftig mensen genoten in de intieme ambiance van de Michaelshoeve naar de schitterende muziek.
De opbrengst van de avond is bestemd voor een dierenproject voor de Michaelshoeve. Jarenlang was de boerderij een onderdeel van de instelling voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en soms psychiatrische problematiek. De dieren en de verzorging hiervan, kunnen dankzij dit project terugkeren op de hoeve.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.