Nieuwe reeks theaterworkshops voor kinderen

VELP – De nieuwe reeks theaterworkshops voor kinderen bij K13 in Velp gaat dinsdag 26 oktober van start. De workshops worden gegeven door twee studenten van de acteursopleiding ROC, afdeling Kunst, Media, Cultuur en Design.

Alle kinderen op de basisschool vanaf zeven jaar kunnen meedoen. In de theaterzaal kunnen de kinderen proeven hoe het is om een echte acteur te zijn. De workshops worden gegeven op de dinsdag van 16.00 tot 17.30 uur op 26 oktober, 23 november, 14 december, 25 januari en 22 februari. Er kunnen zich per workshop twaalf kinderen inschrijven. De kosten bedragen 5 euro per workshop.

E-mail. info@k13.nl
Tel. 026 – 36426134
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.