Home / Rheden / Kennismaken met tafeltennis

Kennismaken met tafeltennis

RHEDEN – In november houdt Carion, in samenwerking met tafeltennisverenigign Slagvaardig uit Rheden, een kennismakingscursus tafeltennis voor kinderen en jongeren. De activiteit vindt plaats in het clubgebouw van Slagvaardig aan de IJsselsingel 3.

De lessen voor jongeren tussen de twaalf en zestien jaar oud vinden plaats op dinsdag 2, 9, 16 en 23 van 15.30 tot 16.30 uur. De lessen voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar op donderdag 4, 11, 18 en 25 november van 15.30 tot 16.30 uur. Er zijn geen kosten aan de activiteit verbonden. Inschrijven kan tot 26 oktober bij Het Klokhuis aan de Worth-Rhedenseweg 51. Jongeren kunnen zich aanmelden bij The Spot aan de Massenweg 108.

Tel. 026 – 4959002
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.