Home / Regio / Gevarieerd Werkbezoek

Gevarieerd Werkbezoek

REGIO – Zestien mensen van de gemeente Rheden en de WMO-raad brachten maandag 11 oktober een bezoek aan de Sociaal Cultureel Centra en de bibliotheken in Rheden en Dieren. Carion en de bibliotheek Veluwezoom lieten wethouder en raadsleden kennis maken met activiteiten die in beide dorpen worden gehouden zoals de meidenclub, Meer Bewegen voor Ouderen, creatieve activiteiten en in de bibliotheek in Rheden was een voorstelling en in Dieren een rondleiding. De bezoekers kregen aan de hand van een gevarieerd programma een beeld van de dorpen en waar de inwoners terechtkunnen voor ondersteuning, educatie, opvang en sociale contacten.

Fotobijschrift: Bezoekers eten een maaltijd van de warme Maaltijdvoorziening. De maaltijden worden dagelijks vers bereid en door maaltijdrijders thuis bezorgd bij mensen die zelf niet meer de warme maaltijd kunnen klaar maken.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.