Home / Doesburg / Toegankelijkheid Beinum onder de loep

Toegankelijkheid Beinum onder de loep

DOESBURG – Sivert Beertema van de Stichting Gehandicaptenraad Doesburg (SGRD) heeft donderdag het rapport over toegankelijkheid van Beinum overhandigd aan wethouder Fred Jansen. Kleine en grote zaken worden onder de loep genomen vanuit het oogpunt van een rolstoel of scootmobiel rijdend persoon.

Veel zaken gelden echter ook voor kinderen die lopen of op de fiets zijn. De SGRD hoopt dat het rapport bijdraagt aan een veiliger en toegankelijker Beinum en hoopt ook betrokken te worden bij de realisatie van de openbare ruimte in de nieuwe wijk Beinum West.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.