Home / Dieren / Cursus eerste Hulp

Cursus eerste Hulp

DIEREN – De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO afdeling Dieren start maandag 25 oktober met de cursus Eerste Hulp. Deze cursus bestaat uit vijftien lesavonden en is inclusief Reanimatie/AED en verbandleer. Het examen is op maandag 7 februari. De lestijden zijn van 20.00 tot 22.00 uur en de kosten bedragen 150 euro.

Bij voldoende animo start er ook een cursus Eerste Hulp in januari van het volgende jaar op donderdag van 09.30 tot 11.30 uur. De cursussen worden gegeven in wijkcentrum De Drieschaar in Dieren. Ook zijn er diverse malen per jaar reanimatiecursussen.

De heer Corbeek, tel. 0313 – 414651
E-mail. knv.ehbo.afd.dieren@upcmail.nl
www.ehbo-dieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.