Home / Bronkhorst / Actie tegen vrachtverkeer De Pothof

Actie tegen vrachtverkeer De Pothof

BRUMMEN – Een aantal inwoners van De Pothof in Brummen onderneemt actie tegen de plannen van de gemeente Brummen om het vrachtverkeer, van en naar de Hazenberg, alleen nog via de Zutphensestraat en De Pothof te laten gaan en niet meer door het centrum.

“Tijdens de forumavond op 7 oktober heeft wethouder Elbers aangegeven dat De Pothof een weg door een woonwijk is die niet was bestemd en daarom niet was ontworpen voor (overmatig) vrachtverkeer. Desalniettemin dreigt nu wel dat er meer vrachtverkeer over De Pothof gestuurd gaat worden en dat de aanwonenden daar pas van doordrongen worden als het te laat is om nog actie te ondernemen,” zegt Jan Schukking, initiatiefnemer van de actie. Schukking heeft zes medestanders, maar dat worden er naar eigen zeggen meer, want hij gaat maandag weer de wijk in.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.