Deel President kennedylaan Velp afgesloten

VELP – Het gedeelte van de President Kennedylaan tussen de afslag Ziekenhuis Velp (Lepelaarstraat) en de Waterstraat is zaterdag 16 oktober vanaf 06.00 uur tijdelijk afgesloten. In dit gedeelte ligt een oud riool dat beschadigd is en de buizen onder de grond zijn kapot.

Hierdoor verzakt de weg en is een gevaarlijke situatie ontstaan. Dit stuk riool moet daarom zo snel mogelijk verwijderd worden. Tijdens de afsluiting wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de A 348, IJsselweg en de Zutphensestraatweg. De fietsers worden omgeleid via de Meerkoetstraat. Het winkelcentrum Velperbroek blijft bereikbaar via de Lepelaarstraat. De bussen rijden wel gewoon. Ziekenhuis Velp is bereikbar via het Velperbroekcircuit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.