Home / Velp / 45 Jaar serviceflat Atlanta

45 Jaar serviceflat Atlanta

VELP – Serviceflat Atlanta in Velp is jarig. De bewoners vierden 12 oktober, samen met het personeel, het 45-jarig bestaan van de flat. De Ontspanningscommissie had een gezellige ‘aangeklede’ koffiemorgen georganiseerd.

In 45 jaar is er veel veranderd in Atlanta. Vroeger was Atlanta nog een ‘verzorgingsflat’ en waren er een ziekenboeg met twee verpleegsters, en inwonend huismeesters-echtpaar en een grote keuken met twee koks en personeel. Tegenwoordig doen de bewoners, indien nodig, een beroep op de Thuiszorg en kookt men zelf of bestelt de maaltijd bij een cateringbedrijf. Wie dat wil, kan een alarmeringssysteem huren, zodat 24 uurs-alarmering gewaarborgd is. De huismeester is zeker niet meer inwonend, maar gaat gewoon elke dag op de fiets naar huis.
Wat niet is veranderd, is de service, die door de bewoners zo wordt gewaardeerd. Het echtpaar Van Stijn woont al lang in Atlanta en heeft geen seconde spijt gehad. Mevrouw Wardenier uit Aalten is helemaal opgebloeid en mevrouw Overeem woont zelfs al 35 jaar in volle tevredenheid in de flat. De sfeer tussen de bewoners onderling is goed en het bruist van de activiteiten: alles mag, maar niets moet. De Ontspanningscommissie zorgt in de maanden september tot en met mei voor gezellige avonden, maar ook andere bewoners organiseren regelmatig spontane activiteiten.

www.atlanta-serviceflat.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.