Rheko F2 is kampioen

RHEDEN – Het team F2 van korfbalvereniging Rheko is dit najaarseizoen kampioen geworden terwijl alle kinderen van het team voor het eerst wedstrijden gingen korfballen. Het team is zelfs ongeslagen kampioen geworden. Door samen hard te trainen onder leiding van trainster Laura van de Kracht en iedere week goed hun best te doen, is de F2 een mooi team geworden met allemaal fanatieke korfballers. Zaterdag werd het team gehuldigd met een lekker stuk taart, een welverdiend diploma en een medaille.

Op de foto v.l.n.r. (boven): Jonathan Hendriksen, Isa Beumer, Fleur Willems en trainer Laura van de Kracht, (onder): Anouk Hartgers, Julia Jurriens en Michelle van Loon.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.