Home / Eerbeek / Geslaagde zangersavond in Eerbeek

Geslaagde zangersavond in Eerbeek

EERBEEK – De jaarlijks terugkerende zangersavond in Eerbeek vond op 12 oktober plaats waar dit jaar circa 250 zangers en zangeressen acte de presence gaven. Het evenement bestaat al meer dan 50 jaar en ieder jaar is de organisatie in handen van een ander koor.

Dit keer organiseerde Herleving uit Eerbeek het evenement en zongen Phoenix uit Brummen, De Eendracht uit Hall, Zingt den Heer uit Voorst en Zanglust uit Empe mee. Het repertoire was zeer uitgebreid; op die manier krijgen de leden van de koren inzicht in wat andere koren kunnen en willen zingen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.