Home / Eerbeek / 3000 euro voor Rotary Eerbeek-Zutphen

3000 euro voor Rotary Eerbeek-Zutphen

EERBEEK – Rotary Eerbeek-Zutphen heeft dit voorjaar opnieuw de DVD uitgebracht over het leven in Brummen, Eerbeek en Leuvenheim in de jaren 1930 tot 1963. De opbrengst bedraagt bijna 3000 euro en wordt door de club besteed aan cultuur-historische projecten in de regio, waaronder het herstel van de Eerbeekse Beek. Boekhandel Hendriks, Sprintfoto en Primera Tabor in Eerbeek en Primera Bosman in Brummen hebben deze mooie opbrengst mogelijk gemaakt en de Rotary club wil hen bij deze bedanken.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.