Home / Dieren / Theothorne sponsort handy-ballen

Theothorne sponsort handy-ballen

DIEREN – De Dierense korfbalvereniging KV Diderna / Visser Sloopwerken kreeg 8 oktober vier zogenaamde handy-ballen overhandigd uit de handen van Maurice Vloed van sportcafé Theothorne. De korfbalvereniging heeft veel baat bij deze ballen omdat op deze ballen handen zijn afgebeeld waardoor de juiste gooi- en vangtechniek geoefend kan worden. Toen Maurice Vloed hoorde van het belang van deze handyballen, besloot hij gelijk de ballen te sponsoren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.