Home / Dieren / Erica F1 in ‘t nieuw

Erica F1 in ‘t nieuw

De jongens van Erica ’76 F1 zijn een tijdje terug al verrast met een nieuw shirt en een nieuwe tas, maar toch was het onlangs weer feest. De firma J. Schrijver Metaalhandel uit Zutphen schonk nieuwe trainingspakken. Van Wolters Metaaltechniek uit Spankeren kregen de jongens nieuwe sokken en een broekje met reclame. De nieuwe outfit heeft blijkbaar geholpen, want de eerstvolgende wedstrijd werd met 7-0 Loil verslagen, de nummer twee. Op de foto staan Nando, Job, Tam, Lieuwe, Oza, Milan, Bram, Aeron en Daan.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.