Home / Bronkhorst / Warme Witte Wintermarkt heeft nog standjes over

Warme Witte Wintermarkt heeft nog standjes over

BRUMMEN – De Ondernemersvereniging Brummen (O.V.B.) houdt op zondag 12 december van 12.00 tot 17.00 uur de derde editie van de Warme Witte Wintermarkt op en rond het Marktplein in Brummen. Het centrum van Brummen wordt omgetoverd tot een sfeervolle markt met diverse standjes met kerstdecoraties, sieraden, glaskristallen, bloemen, planten, kerststukjes, kleding, woondecoratie en nog veel meer.
Er zijn nog standjes beschikbaar voor commerciële doeleinden en hobbyisten. De kosten bedragen 50 euro. Ook worden organisaties met goede doelen opgeroepen zich aan te melden voor een standje. De kosten hiervoor bedragen 25 euro.

E-mail. armeor@planet.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.