Voetbalplaatjes van Sp Brummen sparen

BRUMMEN – Zaterdagmiddag was het bijzonder druk in het clubhuis van Sportclub Brummen. Om 16.00 uur vond de start plaats van de voetbalplaatjesactie, die de vereniging in samenwerking met Super de Boer van de Bunt houdt. In de afgelopen weken heeft clubfotograaf Luuk te Kampe vele honderden plaatjes geschoten. De afdrukken van deze foto’s dienen als spaarobject voor het speciale plaatjesboek, dat in de kantine van Sportclub Brummen te koop was. Vanaf maandag is de verkoop exclusief in handen van de Brummense supermarkt. Op zaterdag vonden ongeveer 300 fotoalbums hun weg naar de ‘plaatjesspaarders’. Naast het boek ontving de koper een gratis zakje met voetbalplaatjes.

Harry Timmer, voorzitter van de jubileumcommissie van Sportclub Brummen, sprak de vele aanwezige jeugdleden en hun ouders toe en gaf inzicht over het vele voorbereidende werk dat voor de totstandkoming van het boek was verricht. Er was een speciaal woord van dank voor fotograaf Luuk te Kampe en Gerrit Kempes, die alle toegestuurde proefdrukken heeft gecorrigeerd. Zij hebben een groot aandeel gehad in het uitgeven van dit album. Wouter van de Bunt, initiatiefnemer van de actie en eigenaar van de supermarkt, gaf uitleg over de manier waarop de plaatjes gespaard kunnen worden. Elke klant krijgt bij aankoop van boodschappen voor 15 euro een gratis zakje voetbalplaatjes. Daarnaast kan bij besteding van elke 15 euro nog eens een zakje plaatjes voor 50 cent worden bijgekocht.
Nadat Luuk te Kampe het eerste exemplaar van het voetbalplaatjesboek in ontvangst had genomen, volgde er een stormloop van jeugdige voetballers op de desk waar de albums te koop waren. De spaaractie duurt tien weken en op woensdagmiddag 10 november is er een ruilbeurs in de kantine van Sportclub Brummen – Foto: Luuk te Kampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.