Home / Bronkhorst / Vele handen maakten licht werk

Vele handen maakten licht werk

BRUMMEN – De wijkraad Rhienderen heeft, in samenwerking met de Woningstichting Brummen en Stichting Welzijn Brummen, een succesvolle tuindag gehouden op 9 oktober. Deze dag werd het onderhoud aan de achterpaden onder handen genomen.

Delta Groenbouw had vijf sets gereedschap met kruiwagens gereed staan en even later gingen de bewoners in groepjes van drie aan de slag. De opkomst was groot en het gezegde Vele handen maken licht werk, ging hier helemaal op. Er was zelfs nog tijd over om privé-tuinen onder handen te nemen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.