Fietsster en automobiliste botsen in Velp

VELP – Een 64-jarige automobiliste uit Zetten en een 18-jarige Rhedense fietsster zijn dinsdagmiddag tober in Velp met elkaar in botsing gekomen. Na het ongeval moest ambulancepersoneel de fietsster controleren.

De automobiliste reed omstreeks 15.00 uur over de Arnhemsestraatweg in Velp. Op een gegeven moment sloeg zij linksaf naar de N785. Hierbij zou zij de fietsster – die over het fietspad reed – geen voorrang hebben verleend. Mogelijk was zij door zonlicht verblind en zag ze daardoor de fietsster over het hoofd. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, omdat de fietsster met schouderklachten en hoofdpijn kampte. Voor zover bekend kon zij na behandeling huiswaarts keren. De auto was beschadigd aan de voorruit en moest daarom worden afgesleept.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.