Home / Velp / Fietsster en automobiliste botsen in Velp

Fietsster en automobiliste botsen in Velp

VELP – Een 64-jarige automobiliste uit Zetten en een 18-jarige Rhedense fietsster zijn dinsdagmiddag tober in Velp met elkaar in botsing gekomen. Na het ongeval moest ambulancepersoneel de fietsster controleren.

De automobiliste reed omstreeks 15.00 uur over de Arnhemsestraatweg in Velp. Op een gegeven moment sloeg zij linksaf naar de N785. Hierbij zou zij de fietsster – die over het fietspad reed – geen voorrang hebben verleend. Mogelijk was zij door zonlicht verblind en zag ze daardoor de fietsster over het hoofd. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, omdat de fietsster met schouderklachten en hoofdpijn kampte. Voor zover bekend kon zij na behandeling huiswaarts keren. De auto was beschadigd aan de voorruit en moest daarom worden afgesleept.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.