Obs Oosterhuizen wint schoolkorfbal

OOSTERHUIZEN – Twee teams van o.b.s. Oosterhuizen mochten meedoen aan de finale van het schoolkorfbaltoernooi. Groep 5/6 moest de titel in de 4e klasse van vorig jaar verdedigen en daarvoor werd zelfs een extra training ingelast. Onder de bezielende leiding van Marja Eijselendoorn van korfbalvereniging Steeds Hooger werd het team naar grote hoogte gestuwd. De titel werd met succes verdedigd en ook dit jaar is de wisselbeker in Oosterhuizen te vinden. Het team van groep 7/8 heeft hard gestreden en er waren ook zeker kansen op de winst. De laatste wedstrijd was beslissend. Alle teams hadden evenveel punten. De laatste wedstrijd werd helaas verloren en daardoor was de 4e plek het hoogst haalbare. Toch is dat een knappe prestatie, zo ver is een team van Oosterhuizen nog nooit gekomen in de 2e klasse.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.