Home / Loenen / Rookhuyzen wint Loenermarkloop

Rookhuyzen wint Loenermarkloop

LOENEN – De Loenermarkloop door het natuurgebied de Loenermark en Loenense bos over 21, 10, en 5 kilometer is zaterdag onder perfecte omstandigheden gelopen. De organisatie had dit jaar de parcoursen vernieuwd, wat door de deelnemers zonder uitzondering werd gewaardeerd. Dat de halve marathon veel gevarieerder (lees: zwaarder) was geworden, was over de streep snel vergeten. Met een deelname van ruim 350 atleten was de organisatie zeer tevreden. De halve marathon werd gewonnen door Shayne Rookhuyzen (foto) in 1.17:54. Bij de masters was Ronnie Duinkerken de sterkste, hij liep een tijd van 1.22:43. Bij de vrouwen was Esmé Möricke de sterkste, zij won in 1.32:19. De 10 kilometer was voor Mark van Egteren van AV ’34 in 36.13, sterkste vrouw was Lia Wijnberger. Op de 5 kilometer was de winst bij de mannen voor Juriaan Scholten en bij de vrouwen voor Laura Verhagen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.