Home / Loenen / Hélène Jorna tekent op school

Hélène Jorna tekent op school

LOENEN – De Kinderboekenweek is op een originele manier begonnen op basisschool De Tweede Stee. Illustrator Hélène Jorna kwam op bezoek in de kleutergroepen. De kinderen hadden samen met hun juf een verhaal geschreven. Hélène maakte twee prachtige tekeningen met pastel wasco bij deze verhalen. De kleuters gaan nu een boek maken waarin hun eigen verhaal is geschreven en de voorkant is door de illustrator gemaakt. Het was een leerzame en gezellige ochtend.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.